Ledig Veterinærstilling i Kvam og Jondal

 

Om stillingen

Veterinærstilling i allsidig kombinertpraksis

Periode: Ikke noe ledig for øyeblikket, men vi oppdaterer når vi trenger nye folk 🙂
Krav til søker: Helst bestått inseminasjonskurs (kan tas etterhvert, men det begrenser mulighet for arbeid fram til kurset er tatt), egen bil, basisutstyr stordyrpraksis, evne til å arbeide selvstendig. Norsk språk er arbeidsspråk – kan eventuelt læres i «innkjøring»!
Erfaring: Det vil bli innføring og støtte fra de andre veterinærene, men det forventes at søkeren takler rutinemessig stordyr- og smådyrpraksis selvstendig.

om oss

Møt trivelige kolleger og trivelige kunder!

Kvam Veterinærdistrikt dekker Kvam Herad og Jondal. Regionsenter er Norheimsund, i tillegg har vi Øystese og Jondal i Ullensvang kommune. Tilsammen i underkant av 10 000 innbyggere. Det er mye turister i sesongen, da Hardanger er naturskjønt og et populært turistmål. Store muligheter til friluftsliv knyttet mot fjell, ski eller sjø. Kvam kommune har også mange kunstnere og et forholdsvis rikt kulturtilbud. Du finner det meste du trenger i Kvam, og ellers er det 1 time kjøretid til Bergen. http://www.hardangerfjord.com/ www.kvam.no

Norheimsund ble i 2013 kåret til Norges mest attraktive stad! Norheimsund var også en av 4 kommuner nominert til årets kulturkommune.

Vi vil i 2022 være ca 5 veterinærerstillinger i praksis. Hver veterinær jobber som selvstendig næringsdrivende, men mye av arbeidet er samordnet i Kvam Veterinærkontor AS. De kollegiale forholdene er uformelle og trivelige, og arbeidsbelastningen er slik at en kan ha et liv ved siden av:). Du jobber som selvstendig næringsdrivende.

Praksisen er allsidig og variert med
– Stordyrpraksis som hovedsakelig består av kupraksis med inseminering, sau og en del hest.
– Smådyrklinikk som er velutstyrt for diagnose, behandling og operasjoner,
– Laboratoriedrift (Drikkevannanalyser og hygieneprøver (Akkreditert- Test 236 ), vi analyserer også de fleste melkeprøver selv,
– Akvakultur (betjenes av en veterinær).

Alt utstyr til smådyr holdes av klinikken. Vi forventer at vikaren har basisutstyr for stordyrpraksis og disponerer bil, men det mulighet for å leie utstyr om det ønskes.  Vi har hatt gleden av å ha et svært godt samarbeidsklima, som følge av stort fokus på arbeidsforhold og arbeidshverdagen. De fleste som har arbeidet hos oss, skryter av at dette er den ideelle arbeidsplass. For ferdig utdannet veterinær. Ca. 5-delt vakt. Det vil være kollegaer tilgjengelig for tips og råd i de fleste situasjoner – nødvendig veiledninger vil bli gitt. Distriktet har også i blitt tildelt noe stimuleringsmidler, som vi deler ut fra har stor stilling de enkelte deler.

Send epost til post@kvamvet.no eller ring oss på 91 64 74 64 eller 88 00 56 55 om du er interessert i å vite mer 🙂 Velkommen!

Dersom du ønsker å høre mer om hvordan det er å komme hit som nyutdannet, ta kontakt med Hanne Meyer, som har vært her i 3-4 år nå.  99 29 74 03.

Hilsen Veterinær Magnus Nyborg

 

Send oss en melding, eller ring 91647464 for mer informasjon

11 + 9 =